nick_burfle's profile

118 Messages

 • 

4.6K Points

Sat, Mar 23, 2019 6:51 PM

Star filtering fails after first page of reviews

When I look at another user's reviews, and filter by star rating, it works fine for the first page of listings.  But it fails after that. For example, try https://www.imdb.com/user/ur32764997/reviews, filter on 7 stars, then try "load more" at the bottom.  You'll get a mix of other star-rated films from then on.  This happens for any reviewer that has enough to fill the first page.

Responses

Champion

 • 

4.1K Messages

 • 

108.5K Points

2 y ago

Confirming what Nick reports above.

Also tried to use the ratings filter on 
https://www.imdb.com/user/ur2467618/reviews
but get error 500 regardless of which sort/select option I choose. (Message: Something's gone wrong! We're sorry. Our team has been notified about the problem. Please try again later.)

118 Messages

 • 

4.6K Points

I can say from prior experience that the error 500 situation seems to happen whenever reviewers have huge numbers of reviews, not just the UR above.  I don't know the threshold for problems; it seems to be on the order of 10,000.

Employee

 • 

1.7K Messages

 • 

33K Points

2 y ago

Hi Nick! 

Thank you for sharing this with us. I'veforwarded this information to our technical team for further investigation.

I'll reply once we receive further information - thank you for your patience!

Employee

 • 

945 Messages

 • 

41.6K Points

2 y ago

Hi Nick & bderoes,

Our engineering team has confirmed that this issue is now resolved.

Please let us know if we can offer any further help.

118 Messages

 • 

4.6K Points

Thanks, Claire.